Download lagu Ttm Akustik Cerito Loro (ft. Putri Andien) Mp3

Listen: 128

Duration: 07:38

MP3 size: 7.21 MB


Ttm Akustik Cerito Loro (ft. Putri Andien)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling tak tresnani
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal nglarani atiku
segampang iki caramu mupus roso tresnoku
aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu

tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku

ati iki dudu dolanan, dudu pelampiasan
senajan uripku pas-pasan, aku wani kelangan
ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

ora perlu tok getuni cerito loro iki
ora bakal tak baleni

Download Lagu Gratis Ttm Akustik Cerito Loro (ft. Putri Andien) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Ttm Akustik Cerito Loro (ft. Putri Andien) Mp3 Terbaru. Download Lagu TTM AKUSTIK Ft. PUTRI ANDIEN - CERITO LORO (official Musik Video) lengkap dengan lirik lagu Cerito Loro (ft. Putri Andien).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2021

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2021 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com