Download lagu Vanesha Ozaka - Piye Kabarmu Sayang Mp3

Vanesha Ozaka - Piye Kabarmu Sayang

Listen: 230

Duration: 04:06

MP3 size: 3.96 MB

Date: 23 January 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Piye Kabarmu Sayang
Opo Wes Mbok Ngapuro Salahku
Piye Kabarmu Sayang
Aku Tansah Eleng Salahku

Mbiyen Sing Wes Gawe Tatu Neng Atimu
Nganti Saiki Ra Ngerti Kabarmu

Suwe Aku Tanpo Kowe
Suwe Aku Nggolei Kowe
Piye Aku Kudu Piye
Aku Njaluk Sepuro Karo Kowe

Senajan Mung Sedelo
Pingin Ketemu Kowe
Aku Lilo Senajan Tanpo Ngapuro



Download Lagu Gratis Vanesha Ozaka - Piye Kabarmu Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Vanesha Ozaka - Piye Kabarmu Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vanesha Ozaka Piye Kabarmu Sayang. Lirik Lagu Vanesha Ozaka Piye Kabarmu Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home