Download lagu Via Vallen - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Mp3

Via Vallen - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji)

Listen: 959

Duration: 04:38

MP3 size: 4.28 MB

Date: 07 November 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

mas.. aku pingin cerito
tentang kita berdua
wong tuoku ora setuju
yen kowe lan aku bersatu..

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan

Reff :

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo..

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare..

Musik :

kondomu marang aku
kuwe bakal berjuang
pengengatku marang sliramu
ojo sampek.. salah dalan..

Reff :

..
aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku..

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

aku ra mundur dik
teguh atimu
masio sandaya
ra ngerestuiku

koyo tepung kanji
nong nduwur mejo
yen Gusti ngrestui
wong tuo biso opo

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

genggemen tanganku
kalau kamu ragu
optimis wae
Gusti mboten sare

Download Lagu Gratis Via Vallen - Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu via vallen - aku ra mundur ( tepung kanji ) i official Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen Aku Ra Mundur (Tepung Kanji). Lirik Lagu Via Vallen Aku Ra Mundur (Tepung Kanji) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home