Download lagu Via Vallen Bojo Galak Mp3

Listen: 220

Duration: 05:04

MP3 size: 4.92 MB


Via Vallen Bojo Galak

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Wis nasibe kudu koyo ngene Nduwe bojo kok ra tau ngapenake Seneng muring, omongane sengak Kudu tak trimo, bojoku pancen galak Saben dino rasane ora karuan Ngerasake bojoku sing ra tau perhatian Nanging piye maneh atiku wes kadung tresno Yo wes ben nduwe bojo sing galakSenajan batinku ngampet ono njero dodo Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ning ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Sungguh keterlaluan bojoku sing saiki Kliru sitik wae aku mesti diseneni Ameh dolan ro konco kok ora diolehke Senenange nuduh dikira lungo ro liyane Yen wes ngono aku mung bisa meneng Tak jelasno malah mung nggawe kowe sepaneng Di matamu aku iki ora tau bener Kabeh mbok salahno, rumangsa wes paling pinter Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Ibarate dele sing uwis dadi tempe Kudu tak lakoni yen pancen ngene dalane Abote nduwe bojo sing galak Lek ra keturutan senengane mencak-mencak Ra usah digetuni aku kudu kuat ati Nganti tekan mati sliramu tetep nang ati Distel kendo wae, tak nikmati uripe Senajane galak bojoku pancen sing ganteng dhewe Kuat dilakoni, lek ra kuat ditinggal ngopi Tetep cinta senajan bojoku galak Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene Yo wes ben nduwe bojo sing galak Yo wes ben sing omongane sengak Seneng nggawe aku susah Nanging aku wegah pisah Tak tompo nganggo tulus ing ati Tak trimo sliramu tekan saiki Mungkin wes dadi jodone Senajan kahanane koyo ngene

Download Lagu Gratis Via Vallen Bojo Galak di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Via Vallen Bojo Galak Mp3 Terbaru. Download Lagu Via Vallen - Bojo Galak (Official Music Video) lengkap dengan lirik lagu Bojo Galak.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com