Download lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi Mp3

Via Vallen - Gelem Tak Rabi

Listen: 194

Duration: 04:18

MP3 size: 4.08 MB

Date: 12 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Saiki Manteb tenan cintaku karo kowe
Wes ora podo karo wingenane
Aku ra milah mileh karo wong lanang liyo
Yo mung kowe nek gelem tak jak tunangan

Sing tak jaluk gelerno kowe tak rabi
Mas kawine njaluk opo kari muni
Rencana bulan madu ning luar negeri
Syarate siji pokok kowe gelem tak rabi

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekne cintaku bakal ora mbok trimo

Wong tuamu wong tuaku wis setuju
Kari tukar cicin karo neng penghulu
Perkoro ragat aku kabeh sing ngangkat
Tak cepaki sak milyar kowe kok malah minggat

Tibake kowe tego ninggal aku ning ndeso
Malah katut wong liyo aku keronto ronto
Ku tak peduli lagi pergi jangan kembali
Tak golek pacar lagi nggo nambani ati iki

Opo yo kowe tego nggawe atiku loro
Nolak cintaku iki aku dadi nelongso
Ora usah percoyo omongane wong liyo
Sing ndadekno cintaku bakal ora mbok trimo

Download Lagu Gratis Via Vallen - Gelem Tak Rabi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Via Vallen - Gelem Tak Rabi ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen Gelem Tak Rabi. Lirik Lagu Via Vallen Gelem Tak Rabi Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home