Download lagu Via Vallen - Ngalah Mp3

Via Vallen - Ngalah

Listen: 423

Duration: 04:10

MP3 size: 4 MB

Date: 18 June 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Tresnamu ning aku raono tandinge
Gedhene perhatianmu tekan seprene
Kasih sayangmu ra bakal tak lalekne
Tak simpen ono njero ati kene

Setyoku neng kowe biso kok rasakne
Mestine ora bakal dadi koyo ngene
Jerune samudro seh iso dijajaki
Njerone ati sopo seng ngerti

Krungu sak slenthingan kowe uwes ra setyo
Tegane kowe nyidrani ati iki

Ra ngiro yen kowe uwes nduwe seng liyane
Wes mbok hianati tresno seng suci iki
Ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
Rapopo rapopo terusno lakonmu dewe
Yowes ben aku tak seng ngalah wae

(Musik)

Setyoku neng kowe biso kok rasakne
Mestine ora bakal dadi koyo ngene
Jerune samudro seh iso dijajaki
Njerone ati sopo seng ngerti


Krungu sak slenthingan kowe uwes ra setyo
Tegane kowe nyidrani ati iki
Ra ngiro yen kowe uwes nduwe seng liyane
Wes mbok hianati tresno seng suci iki

Ra nyongko kowe nresnani koncoku dewe
Rapopo rapopo terusno lakonmu dewe
Yowes ben aku tak seng ngalah wae
Yowes ben aku tak seng ngalah wae
Yowes ben aku tak seng ngalah wae

Download Lagu Gratis Via Vallen - Ngalah di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Via Vallen - Ngalah (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Via Vallen Ngalah. Lirik Lagu Via Vallen Ngalah Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home