Download lagu Vita Alvia - Bojoku Mp3

Vita Alvia - Bojoku

Listen: 136

Duration: 03:56

MP3 size: 3.48 MB

Date: 29 September 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Bojoku Semangatku)

**
Bojoku Wonge Ra Ngganteng
Ireng Mbuseng Kileng Kileng
Nanging Wani Kerjo Rekoso
Sing Nggarai Aku Tresno

Bojoku Wonge Ra Gengsi
Kerjo Abot Di Lakoni
Snadyan Sibuk Tetep Gemati
Tetep Eling Anak Istri

Reff:
Bojoku Semangatku
Sing Nggawe Bungah Atiku
Kerjo Rino Wengi Yo Mung Kanggo Aku

Bojoku Semangatku
Susah Seneng Karo Aku
Matur Suwun Gusti Sampun Di Paringi
Bojo Engkang Gemati

Back To **

Tik Tok Bojoku Semangatku :



Download Lagu Gratis Vita Alvia - Bojoku di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Vita Alvia - Bojoku Semangatku (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Bojoku. Lirik Lagu Vita Alvia Bojoku Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home