Download lagu Vita Alvia - Dj Aku Ikhlas Mp3

Vita Alvia - Dj Aku Ikhlas

Listen: 251

Duration: 05:01

MP3 size: 4.89 MB

Date: 06 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku Ikhlas

Aku Nglakoni Kabeh Ini
Ikhlas Seko Ning Ati
Nggo Sliramu

Duh Kang Mas Sepurane Yen Aku
Nggawe Loro Atimu, Aku Ora Menghargai
Koe Sing Gemati

Yowes Rapopo Rasah Digetuni
Cukup Aku Ngerti Perjuanganku
Dadi Esemmu Ning Uripmu

Sak Jembare Segoro
Aku Ikhlas Yen Akhire Kudu Nompo Loro Iki
Tulung Ojo Koe Ninggalke Aku
Aku Pengen Ning Sandingmu

Yowes Rapopo Rasah Digetuni
Cukup Aku Ngerti Perjuanganku
Dadi Esemmu Ning Uripmu

Sak Jembare Segoro
Aku Ikhlas Yen Akhire Kudu Nompo Loro Iki
Tulung Ojo Koe Ninggalke Aku
Aku Pengen Ning Sandingmu

Pancen Iki Dalane
Nompo Iso Nerimo
Tapi Ora Lilo

Ke..pie Pengenku Nyanding Koe
Wes Lalekke
Tak Cobo Nompo Anane

Mungkin Wis Takdire
Kudu Dikuatke
Nompo Kenyataane
Aku Ro Koe Pancen Dudu Jodone


Download Lagu Gratis Vita Alvia - Dj Aku Ikhlas di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Aku Ikhlas - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Dj Aku Ikhlas. Lirik Lagu Vita Alvia Dj Aku Ikhlas Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home