Download lagu Vita Alvia - Dj Cidro 2 Mp3

Vita Alvia - Dj Cidro 2

Listen: 175

Duration: 05:32

MP3 size: 5.2 MB

Date: 21 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Durung Nganti Garing Tatu Sing Ning Atiku
Tego – Tegone Sliramu Nambahi Loro Bathinku
Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Leloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu
Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

dipopulerkan Oleh : Didi Kempot


Download Lagu Gratis Vita Alvia - Dj Cidro 2 di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu dj CIDRO 2 ~ Vita Alvia | Official Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Dj Cidro 2. Lirik Lagu Vita Alvia Dj Cidro 2 Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home