Download lagu Vita Alvia - Dj Yowis Mp3

Vita Alvia - Dj Yowis

Listen: 214

Duration: 05:35

MP3 size: 5.22 MB

Date: 17 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Yowis

Yowis Ben Dadi Kenangan
Yowis Mung Ning Angan Angan
Tresno Sing Tak Gadang
Mung Mandeg Ning Tengah Dalan
Aku Kowe Wes Ora Sejalan

Yowis Ben Dadi Cerito
Yowis Mung Sakedep Moto
Janjimu Ra Ori
Jebule Mung Kawe Siji
Jare Tulus Jebule Mung Apus-apus

Aku Nangis Ra Uwis-uwis
Teles Kebes Wes Nganti Kalis

Aku Kangen Ning Mung Tak Pendem
Nangis
Mergo Janjimu Sing Lamis

Opo Meneh Sing Mbok Goleki
Rumangsaku Kabeh Wes Tak Turuti
Tibo Tangiku Mung Kanggo Kowe
Snajan Sak Onone
Sing Penting Perjuangane

Opo Mergo Wong Ora Nduwe
Kowe Nganti Tego Ninggalake
Snajan Atiku Wes Ajur Mumur
Tetep Kudu Bersukur
Kabeh Wes Ono Sing Ngatur


Download Lagu Gratis Vita Alvia - Dj Yowis di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Yowis - Vita Alvia I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Dj Yowis. Lirik Lagu Vita Alvia Dj Yowis Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home