Download lagu Vita Alvia - Guo Tangis Mp3

Vita Alvia - Guo Tangis

Listen: 371

Duration: 05:42

MP3 size: 5.29 MB

Date: 25 January 2017




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kesel uliye sun jangkah
Gapeh gayu ati hang sun pingini
Getung kegubeg roso
Sing nyongko mung wirang hang isun tompo

Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sung roso keliwat loro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan kabeh mung impi

Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di ideg kanggo gayuh angenan riko

Wes jeru loro hang sung roso
Koyo koyo sing kira maning isun biso nyepuro
Wes tatu beset ati iki, wes riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani

Batin wis sing kuat nyonggo
Perih hang sung roso keliwat loro
Eluh temetes ring pipi
Kebuang angenan kabeh mung impi

Isun dudu kulite kacang
Hang biso dibuang dung mari dipangan
Isun ugo dudu timplikan ondo
Hang biso di ideg kanggo gayuh angenan riko

Wes jeru loro hang sung roso
Koyo koyo sing kira maning isun biso nyepuro
Wes tatu beset ati iki, wes riko apusi
Bolak balik awak iki riko larani, larani

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Guo Tangis di Download Lagu Mp3 Terbaik 2017, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Vita Alvia - Guo Tangis (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Guo Tangis. Lirik Lagu Vita Alvia Guo Tangis Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home