Download lagu Vita Alvia Lir Pedote Banyu Mp3

Listen: 110

Duration: 04:59

MP3 size: 4.48 MB


Vita Alvia Lir Pedote Banyu

Lirik:

Sembunyikan Lirik

ati seru ngarepaken
biso kumpul riko maning
nglalekno kabeh alangan
mlaku nong dalan hang anyar

mulo sun sing tau biso
kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo
tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin
koyo banyu lan lengo
hang isun arepi
koyo lintang lan ulan

biso keloronan
sun lan riko sesandingan
urip bebarengan
sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

mulo sun sing tau biso, kadung urip tanpo riko
mungkir roso hang sun gowo, tulus sun njaluk sepuro

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

isun yoro sing kepingin koyo banyu lan lengo
hang isun arepi koyo lintang lan ulan
biso keloronan, sun lan riko sesandingan
urip bebarengan, sampek mandeke jaman, lir pedote banyu

Download Lagu Gratis Vita Alvia Lir Pedote Banyu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Vita Alvia Lir Pedote Banyu Mp3 Terbaru. Download Lagu VITA ALVIA - LIR PEDOTE BANYU [ OFFICIAL ] lengkap dengan lirik lagu Lir Pedote Banyu.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2021

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2021 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com