Download lagu Vita Alvia - Pingin Sayang Mp3

Vita Alvia - Pingin Sayang

Listen: 440

Duration: 03:53

MP3 size: 3.45 MB

Date: 26 March 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Sak tenane bingung yen lagi kasmaran
Mung tansah kelingan sliramu dadi pikiran
Esok awan bengi mung kebedo ati
Pengenku meng siji kowe tak impi impi

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Kudu kepiye aku lek nyatakke
Aku ming wani nyawang seko kene
Mergo kahanan uripku seng bedo
Karo kowe seng luweh nduwe bondo

Pengen ngomong sayang
Aku dudu sopo sopomu
Aku mung pemuja rahasiamu

Pengen ngomong tresno
Aku wedi ne gawe loro
Sayangmu nggo wong liyo

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Pingin Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Vita Alvia - Pingin Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Pingin Sayang. Lirik Lagu Vita Alvia Pingin Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home