Download lagu Vita Alvia Seko Opo Atimu (Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe) Mp3

Listen: 78

Duration: 04:53

MP3 size: 4.42 MB


Vita Alvia Seko Opo Atimu (Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Seko Opo Atimu

Dalane Cerito Aku Ro Koe
Wis Akeh Tantangane
Urip Bareng Karo Koe
Mesti Ono Godane

Nanging Koe Mesti Sabar
Dinggo Aku Atimu Jembar
Ora Mundur Nggonmu Nandur
Tresna Ro Aku Ratau Luntur

Seka Opo Atimu Kui
Kuate Ngungkuli Wesi
Seka Opo Atimu Kui
Ngadek Jejeg Sedajan Tak Larani

Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Koe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Ragane
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku

Mung Sewu Siji Wong Koyo Koe
Rabakal Tak Sia-Siake
Muga Aku Ro Koe Iso Tekan Sak Lawase

Seka Opo Atimu Kui
Kuate Ngungkuli Wesi
Seka Opo Atimu Kui
Ngadek Jejeg Sedajan Tak Larani

Saiki Tresnaku Yo Mung Nggo Koe
Tak Pasrahke Kabeh Sak Ragane
Aku Ikhlas Yen Sliramu Dadi Jodoku
Wutuh Rasaku Iki Nggo Sliramu
Rabakal Ngelarani Atimu
Muga Aku Ro Koe Iso Tekan Sak Lawase

#VitaAlvia
#SekoOpoAtimu
#Maska

Follow Us :👇
Facebook :
Instagram :
Twitter : Maska_pro01
Email : Info@maskamusikdigital.com
Website :

Maska Music Record’s Youtube Is Under Management Of:
dr.m, Indonesia’s 1st Certified & Official Youtube MCN

Download Lagu Gratis Vita Alvia Seko Opo Atimu (Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Vita Alvia Seko Opo Atimu (Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe) Mp3 Terbaru. Download Lagu Vita Alvia - Seko Opo Atimu (Officil Music Video) Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe lengkap dengan lirik lagu Seko Opo Atimu (Saiki Tresnoku Yo Mung Nggo Kowe).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2021

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2021 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: dlaguaku321.net@gmail.com
DownloadLagu345.Com