Download lagu Vita Alvia - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu) Mp3

Vita Alvia - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu)

Listen: 187

Duration: 05:29

MP3 size: 5.17 MB

Date: 18 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wes dadi awu ra iso mbalek kayu
Wes kadung kobong tresnomu katut uwong
Alum kembang mawar seng kok wehke
Pertondo uwes ilang tresnane

Sering nangis aku neng kamar
Bantal guling seng dadi konco sedihku
Sering nangis mikir awakmu
Ra nyongko kowe tego ninggalke aku..

Reff :

Opo ra ileng karo janjimu biyen
Jaremu kowe ra bakal ninggal aku
Neng nyatane saiki trenomu lungo
Kowe katut wong liyo

Ngenes ngenes Awakku
Sedih sedih atiku
Ngenes ngenes Awakku
Sedih sedih atiku

Download Lagu Gratis Vita Alvia - Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Vita Alvia - Sering Nangis | Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu | (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vita Alvia Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu). Lirik Lagu Vita Alvia Sering Nangis (Wes Dadi Awu Ra Iso Mbalek Kayu) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home