Download lagu Vita Alvia Terlanjur Sayang Mp3

Listen: 170

Duration: 04:32

MP3 size: 4.22 MB


Vita Alvia Terlanjur Sayang

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Terlanjur tak sayang Ternyata milik orang Wes saling mencintai Tapi ra iso tak nduweni Terlanjur tak sayang Ternyata milik orang Wes saling mencintai Tapi ra iso tak nduweni Yo wes opo jare Manut karo critane Mung iso ndelik Nglakoni tresno Dan slalu mbatin I love you Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Arep tak tinggal aku ora tego Pingin tak tinggal tapi ra mentolo Iki piye ceritane Kadung wes podo senenge Iki piye ceritane Yo wes tak lakoni wae Yo wes opo jare Manut karo critane Mung iso ndelik Nglakoni tresno Dan slalu mbatin I love you Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Arep tak tinggal aku ora tego Pingin tak tinggal tapi ra mentolo Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Kadang aku wedi kadang aku wani Nglakoni tresno meneng menengan iki Arep tak tinggal aku ora tego Pingin tak tinggal tapi ra mentolo Iki piye ceritane Kadung wes podo senenge Iki piye ceritane Yo wes tak lakoni wae

Download Lagu Gratis Vita Alvia Terlanjur Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Vita Alvia Terlanjur Sayang Mp3 Terbaru. Download Lagu TERLANJUR SAYANG [ OFFICIAL ] lengkap dengan lirik lagu Terlanjur Sayang.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com