Download lagu Vivi Voletha - Dj Sepine Wengi Mp3

Vivi Voletha - Dj Sepine Wengi

Listen: 153

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB

Date: 27 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sepine Wengi

Cobo Sawangen Langit Wengi Iki
Kemerlip Lintang Nambahi Kangene Ati
Opo Ra Kelingan Naliko Pacaran
Kowe Nate Janji Ra Bakal Mbok Blenjani

Nanging Saiki Kowe Ono Ngendi
Tekomu Tanpo Semayan, Lungamu Tanpo Pamitan
Ning Kene Aku Ngenteni Sliramu Karo Dedungo
Mugo Awakmu Ning Kono Biso Bahagio
Aku Ra Bakal Dolanan Sing Jenenge Tresno Iki
Yen Ujunge Bakalan Aku Nandang Loro Ati


Download Lagu Gratis Vivi Voletha - Dj Sepine Wengi di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Dj Sepine Wengi - Vivi Voletha I Official Music Video Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Vivi Voletha Dj Sepine Wengi. Lirik Lagu Vivi Voletha Dj Sepine Wengi Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home