Download lagu Wandra - Welas Kawitan Welas Pungkasan Mp3

Wandra - Welas Kawitan Welas Pungkasan

Listen: 274

Duration: 04:53

MP3 size: 4.42 MB

Date: 12 June 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

ibarat isun orip nong alam ndunyo
koyo wong melaju sing ngiro bakale
kecocok eri sing ono hang nulungi
sun cabut keroso loro
sun genengno ke roso roso...


Reff..sing biso sun uwahi
mekare roso nong ring njero ati
hang ring kene gede welase
hang ring kono katon tuluse
kudu kelendi awak isun iki
di bebani kudu maruh ati..


sing ngiro isun ngalami
kabeh cerito hang koyo gedigi
hang ring kono welas kawitan
hang ring kene welas pungkasan


kudu kelendi awak isun iki
di bebani kudu maruh ati
kudu kelendi awak isun iki
sun pasrahno marang kersane gusti...

Download Lagu Gratis Wandra - Welas Kawitan Welas Pungkasan di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu DJ REMIX - WANDRA - WELAS KAWITAN - WELAS PUNGKASAN (OFFICIAL VIDEO MUSIC )#GENTONGMUSIC Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Wandra Welas Kawitan Welas Pungkasan. Lirik Lagu Wandra Welas Kawitan Welas Pungkasan Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home