Download lagu Wawan Sudjono Paringono Sabar Mp3

Listen: 17

Duration: 05:02

MP3 size: 4.9 MB


Wawan Sudjono Paringono Sabar

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Opo kowe wes ora kelingan
Karo janjimu naliko pacaran
Ra bakal ninggalke senadyan akeh pacoban
Angon roso sayang nganti ing pelaminan

Jebul janjimu ra biso di gugu
Wes tak pasrahke urip lan matiku
Janjimu biyen ora bakal ninggalke
Nanging nyatane, janjimu amung ing lambe

Reff:

Duh gusti, senadyan sampun bubar,
paringono sabar, gusti ampun ngantos
ambyar

Lakonku, Sing wes kesel berjuang, sing wes
kebacut sayang, tapi aku dia tinggalkan

Download Lagu Gratis Wawan Sudjono Paringono Sabar di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Wawan Sudjono Paringono Sabar Mp3 Terbaru. Download Lagu PARINGONO SABAR - Wawan Sudjono [official music video] lengkap dengan lirik lagu Paringono Sabar.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com