Download lagu Woro Widowati - Dada Sayang Mp3

Woro Widowati - Dada Sayang

Listen: 208

Duration: 05:25

MP3 size: 5.13 MB

Date: 05 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak' kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan

Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nyatane kabeh mung dadi kenangan
Sing ati-ati nggon bebrayan
Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak' lilane
Nadnyan perih atiku

Ninggalke aku
Kowe malah ro' wong liyo
Aku sadar wis ra' ono artine

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak' dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae'
Setyomu mung semono

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak' lilane
Nadnyan perih atiku

Ninggalke aku
Kowe malah ro' wong liyo
Aku sadar wis ra' ono artine

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra' dadi siji
Sing ati-ati nggon bebrayan
Tak' dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak' gondeli
Amergo wis kudu sadar
Dudu sopo-sopo aku iki

Yen wonten kurang
Nganpunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Dada Sayang di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Woro Widowati - Dada Sayang (Official Music Video) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Dada Sayang. Lirik Lagu Woro Widowati Dada Sayang Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home