Download lagu Woro Widowati - Kulonuwun (Ryan AKD Band) Mp3

Woro Widowati - Kulonuwun (Ryan AKD Band)

Listen: 117

Duration: 03:52

MP3 size: 3.44 MB

Date: 29 September 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Kulonuwun
Tekaku arep nakoni
Iseh arep nglarani opo wes lali
Abang getihe ati durung mari

Matur nuwun
Pun tau teko ning ati
Meski akhire kowe mblenjani janji
Wes cukup aku ra pingin mbaleni

Pangapuro
Aku sing milih lungo
Ngranggeh angen-angen
Karo tresno anyarku

Aku wes tenanan
Kowe mung dolanan
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki pantes di kenang
*
Mbiyen kowe tak sayang
Saiki dadi kenangan

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Kulonuwun (Ryan AKD Band) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu KULONUWUN - Woro Widowati Ft. Ryan AKD Band ( OFFICIAL LIVE MUSIC ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Kulonuwun (Ryan AKD Band). Lirik Lagu Woro Widowati Kulonuwun (Ryan AKD Band) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home