Download lagu Woro Widowati - Lilakne Lungamu Ft. Dangduters Band Mp3

Woro Widowati - Lilakne Lungamu Ft. Dangduters Band

Listen: 196

Duration: 04:21

MP3 size: 4.11 MB

Date: 23 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

tak rewangi ora tau turu
lilo prihatin nganti nekak gulu
nanging sliramu ninggalke aku
nyepeleke kabeh perjuanganku

kowe lungo nuruti nafsumu
gandeng wong liyo sing nyukupi butuhmu
jarene cinta saling melengkapi
tapi kenyataan kau memilih pergi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

pancen iki wes dadi dalanku
tak nggo sinau mernahke lakuku
lorone ati ora tak getuni
tak syukuri dadi motivasi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

wes tak lilakne lungamu
ora butuh wong sing seneng dolanan ati
pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kelangan wong sing senenge ngapusi

pokoke loss aku ra peduli, loss aku ora wedi
kowe ngilang aku iso golek ganti

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Lilakne Lungamu Ft. Dangduters Band di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Woro Widowati Ft. Dangduters Band - Lilakne Lungamu Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu Ft. Dangduters Band. Lirik Lagu Woro Widowati Lilakne Lungamu Ft. Dangduters Band Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home