Download lagu Woro Widowati - Lilakno Lungaku (Losskita Cover) Mp3

Woro Widowati - Lilakno Lungaku (Losskita Cover)

Listen: 813

Duration: 04:57

MP3 size: 4.46 MB

Date: 30 April 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo
Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono

Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Lilakno Lungaku (Losskita Cover) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu LILAKNO LUNGAKU - LOSSKITA COVER WORO WIDOWATI (LIRIK VIDEO) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover). Lirik Lagu Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home