Download lagu Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover) Mp3

Listen: 531

Duration: 04:56

MP3 size: 4.45 MB


Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover)

Lirik:

Sembunyikan Lirik

Aku ora nyongko bakal ngene akhire
Dadi mlaku dewe-dewe
Mergo tresno ra iso di peksakno
Ati ikhlas lan nrimo legowo
Senajan kowe lungo, dongaku tetep iseh ono

Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Senajan kowe lungo dongaku tetep iseh ono
Mugo kowe tambah bahagio
Mantepke atimu kowe kudu percoyo
Tanpo aku kowe tetep iso
Mugo leh restune wong tuo

Lilakno lungaku, lurusno dalan mlakumu
Ra bakal tak ganggu urusanmu
Mlaku dewe-dewe kowe wes karo liyane
Mugo Gusti maringi restune

Mugo Gusti maringi restune
Mugo Gusti maringi restune

Download Lagu Gratis Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Woro Widowati Lilakno Lungaku (Losskita Cover) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Lilakno Lungaku-Losskita (Cover by Woro Widowati) lengkap dengan lirik lagu Lilakno Lungaku (Losskita Cover).

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com