Download lagu Woro Widowati - Mendung Tanpo Udan (New Pallapa) Mp3

Woro Widowati - Mendung Tanpo Udan (New Pallapa)

Listen: 106

Duration: 05:10

MP3 size: 4.98 MB

Date: 19 August 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Mlaku bebarengan
Ben dino sayang-sayangan
Sedih lan kebahagiaan
Dilewati tahun-tahunan

Padu meneng-menengan
Bar kui kangen-kangenan
Kadang bedo pilihan
Nganti pedot balikan
Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Mendung tanpo udan
Ketemu lan kelangan
Kabeh kui sing diarani perjalanan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Awak dewe tau duwe bayangan
Besok yen wes wayah omah-omahan
Aku moco koran sarungan
Kowe belonjo dasteran

Nanging saiki wes dadi kenangan
Aku karo koe wes pisahan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan
Aku kiri kowe kanan, wes bedo dalan

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Mendung Tanpo Udan (New Pallapa) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Mendung Tanpo Udan - Woro Widowati - New Pallapa ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Mendung Tanpo Udan (New Pallapa). Lirik Lagu Woro Widowati Mendung Tanpo Udan (New Pallapa) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home