Download lagu Woro Widowati Ora Luntur Mp3

Listen: 318

Duration: 04:32

MP3 size: 4.22 MB


Woro Widowati Ora Luntur

Lirik:

Sembunyikan Lirik

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

salah..
aku ngakoni ki pancen salah
salah
nresnani kowe sing durung pisah

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo

ning cedakmu..
kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati..
kulo niki kedah kados pundi Gusti

Reff :

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur

tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

Reff :

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

nganti tekan tutup umur
tresnaku nganti tutup umur

Download Lagu Gratis Woro Widowati Ora Luntur di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis, Download Lagu Woro Widowati Ora Luntur Mp3 Terbaru. Download Lagu sinjo x krisnkros - ora luntur (cover by woro widowati) lengkap dengan lirik lagu Ora Luntur.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home
Download Lagu Terbaru, Gudang Lagu Mp3 Gratis Terbaik 2020

Download Lagu Gratis, Gudang Lagu Mp3 Indonesia, lagu barat terbaik. Download lagu Terbaru 2020 mudah, Cepat, nyaman.

Contact: [email protected]
DownloadLagu345.Com