Download lagu Woro Widowati - Ora Luntur Mp3

Woro Widowati - Ora Luntur

Listen: 811

Duration: 04:32

MP3 size: 4.22 MB

Date: 22 September 2020




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

salah..
aku ngakoni ki pancen salah
salah
nresnani kowe sing durung pisah

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito..
kowe isih nduweke wong liyo

ning cedakmu..
kroso adem tentrem jeroning atiku iki
tangis ati..
kulo niki kedah kados pundi Gusti

Reff :

loro ati tetep tak tahan
nadyan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur

tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

ngopo..
ngopo kowe kok yo nembe cerito
cerito
kowe isih nduweke wong liyo

Reff :

loro ati tetep tak tahan
najan rasane ra karuan
mergo aku wis kadung nyaman
mergo aku wis kadung sayang

konco-konco ngarahke mundur
dianggep dekne sedulur
tapi tresnoku ora luntur
nganti tekan ku tutup umur

nganti tekan tutup umur
tresnaku nganti tutup umur

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Ora Luntur di Download Lagu Mp3 Terbaik 2020, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu sinjo x krisnkros - ora luntur (cover by woro widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Ora Luntur. Lirik Lagu Woro Widowati Ora Luntur Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home