Download lagu Woro Widowati - Sugeng Dalu Mp3

Woro Widowati - Sugeng Dalu

Listen: 436

Duration: 05:25

MP3 size: 5.13 MB

Date: 28 December 2019




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Sugeng dalu, ati seng mbiyen tau ngelarani
Wis suwe we ra rene
We lungo mung masalah sepele
We golek liyane

Tambah loro
Yakin we teko nambahi sengsoro
Ngerusak tatanan ati sing wis pengen lali
Karo gedhe duwure balunganmu

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Aku wis ora gagas kata luka
Wis cukup wingi, ra pengen baleni
Mario lehmu dolanan ati
Wis wayahe we kapok blenjani

Udan tangise ati, saiki wis rodo terang
Masio isih kadang kelingan
Kowe sing tak sayang-sayang
Saiki mung cerito loro, mpun kadung mbekas ning dodo
Perihe ati sing mbok paringi
Wis cukup ra bakal tak baleni

Perihe ati sing mbok paringi
Ora tak baleni

Download Lagu Gratis Woro Widowati - Sugeng Dalu di Download Lagu Mp3 Terbaik 2019, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Sugeng Dalu - Denny Caknan Cover By (Woro Widowati) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Woro Widowati Sugeng Dalu. Lirik Lagu Woro Widowati Sugeng Dalu Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home