Download lagu Yeni Inka - Alun Alun Nganjuk Ft Fendik Adella Mp3

Yeni Inka - Alun Alun Nganjuk Ft Fendik Adella

Listen: 185

Duration: 03:50

MP3 size: 3.42 MB

Date: 30 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Alun Alun Nganjuk)

*
Lungo Tak Anti-anti Kapan Nggonmu Bali
Mecak’e Endahing Wengi Kutha Nganjuk Iki
Sumilir Angin Wates Nggugah Kangene Ati
Apo Kangmas Ora Ngerteni Kowe Tak Kangeni

Ning Alun-alun Tak Goleki
Terminal Stasiun Tak Ubengi
Senajan Setaun Tak Enteni
Tresnamu Sing Tak Gondheli

Lali Tenan Tho Dek Nggonmu Janji-janji
Disekseni Lampu Alun-alun Iki
Lali Tenan Tho Dek Karo Aku Iki
Ning Terminal Stasiun Nggonku Nggoleki

Back To *

Ning Alun-alun Tak Goleki
Terminal Stasiun Tak Ubengi
Senajan Setaun Tak Enteni
Tresnamu Sing Tak Gondheli



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Alun Alun Nganjuk Ft Fendik Adella di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Fendik Adella - Alun Alun Nganjuk (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Alun Alun Nganjuk Ft Fendik Adella. Lirik Lagu Yeni Inka Alun Alun Nganjuk Ft Fendik Adella Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home