Download lagu Yeni Inka - Ati Sing Liyo Ft New Pallapa Mp3

Yeni Inka - Ati Sing Liyo Ft New Pallapa

Listen: 233

Duration: 05:03

MP3 size: 4.91 MB

Date: 02 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Ati Sing Liyo)

Pancen Iki Duduk Dalane
Aku Lan Sliramu Wes Duduk Jodone

Tak Tompo Kanti Ikhlas Atiku
We Medot Tresno Mergo Ati Sing Liyo
Kadung Jeru Nandes Atiku
Tresno Sing Tak Roso Karo Sliramu
Padang Langit Iki Malih Dadi Mego Mendung
Tangise Ati Ra Biso Ketulung
Ilang Wes Ilang Kari Kenangan
We Medot Tresnoku Demi Dek E Sing Mok Sayang

Reff:
Mung Siji Penjaluk Ku
We Jo Sampek Lali
Karo Aku Sing Tau Bahagia Ro Dirimu

Kabeh Perjuanganku Ora Mbok Regani
Tunggunen Karmamu Yang Menanti Saat Nanti

Netes Iluh Ning Pipiku
Sing Deres Mili Iki

Mergo Atimu Wes Di Gawe Ayem Karo Wong Liyo
Sing Tak Karepake Mugo Kowe Biso Bahagia Karo Dek’e

Download Lagu Gratis Yeni Inka - Ati Sing Liyo Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Ati Sing Liyo (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Ati Sing Liyo Ft New Pallapa. Lirik Lagu Yeni Inka Ati Sing Liyo Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home