Download lagu Yeni Inka - Banyu Moto Ft New Pallapa Mp3

Yeni Inka - Banyu Moto Ft New Pallapa

Listen: 167

Duration: 05:28

MP3 size: 5.16 MB

Date: 26 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Banyu Moto)

Tembang Iki Tak Gawe
Mung Kanggo Kowe
Sing Paling Tak Tenani
Nganti Saiki

Tumetese Banyu Moto Iki
Sing Dadi Saksi
Sumpah Lan Janji
Sehidup Semati

Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
Mergo Mung Kowe Sing Tak Tresnani Tekane Mati

Cahyo Lintang Ing Wengi Gawe Anyeme Ati
Tambah Nggegowo Roso Kangen Mring Sliramu, Tresnaku

Tumetese Banyu Moto Iki Sing Dadi Saksi
Sumpah Lan Janji Sehidup Semati

Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
Mergo Mung Kowe Sing Tak Tresnani Tekane Mati

Sampai Kapan Kan Kau Buktikan
Tresno Tulus Yo Mung Kanggo Awakku
Sampai Mati Kan Ku Pastikan
Mergo Mung Kowe Sing Tak Tresnani Tekane Mati

Cahyo Lintang Ing Wengi Gawe Anyeme Ati
Tambah Ngegowo Roso Kangen Mring Sliramu, Tresnaku



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Banyu Moto Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Banyu Moto (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Banyu Moto Ft New Pallapa. Lirik Lagu Yeni Inka Banyu Moto Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home