Download lagu Yeni Inka - Cerito Loro Ft New Pallapa Mp3

Yeni Inka - Cerito Loro Ft New Pallapa

Listen: 194

Duration: 05:39

MP3 size: 5.26 MB

Date: 22 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Cerito Loro)

Tak Tembangke Lagu Iki
Kanggo Sliramu Sing Paling Tak Tresnani
Getun Ati Iki Aku Ra Nepati Janji
Aku Lungo Tanpo Kondo Mergo Kedanan Wong Liyo

Kelingan Mbiyen Dewe Ketemu
Kowe Janji Ra Bakal Nglarani Atiku
Segampang Iki Caramu Mupus Roso Tresnoku
Aku Ra Bakal Lali Tekan Kapan Ra Bakal Tak Ngapurani

Kowe Lungo Ninggal Aku Atiku Loro
Ora Nyongko Kowe Gampang Keno Gudho
Aku Raiso Nompo Lehmu Dolanan Tresno
Tak Akoni Pancen Aku Iki Dudu Sopo Sopo

*
Sing Gede Pangapuramu Lungaku Ninggal Tatu
Wes Gawe Loro Atimu
Aku Ra Butuh Tresnomu Kabeh Kuwi Mung Palsu
Tak Buang Roso Tresnoku Korban Janji Manismu
Tak Jaluk Pengertianmu Ojo Dadi Loromu
Tulung Ngapuranen Aku

Ati Iki Dudu Dolanan Dudu Pelampiasan
Senajan Uripku Pas-pasan Aku Wani Kelangan
Ora Perlu Tok Getuni Cerito Loro Iki
Ora Bakal Tak Baleni

Back To *

Ora Perlu Tok Getuni Cerito Loro Iki
Ora Bakal Tak Baleni



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Cerito Loro Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Cerito Loro (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Cerito Loro Ft New Pallapa. Lirik Lagu Yeni Inka Cerito Loro Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home