Download lagu Yeni Inka - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Ft New Pallapa Mp3

Yeni Inka - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Ft New Pallapa

Listen: 194

Duration: 04:32

MP3 size: 4.22 MB

Date: 18 February 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Cidro 2)

Durung Nganti Garing Tatu Sing Ning Atiku
Tego – Tegone Sliramu Nambahi Loro Bathinku
Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro

Panas – Panase Serngenge Kuwi
Kang Nguliti Awak Iki
Nanging Isih Panas Rasaning Ati
Nyawang Kedadean Iki

Lungo Awakku Sing Kudu Lungo
Timbang Batinku Leloro – Loro
Ra Bakal Awakku Iki Bali Nemoni Sliramu
Lilo Awakku Iki Wes Lilo
Senajan Loro Neng Jero Dodo
Yen Pancene Uwis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Awakmu

Aku Ora Percoyo Nanging Kabeh Iki Nyoto
Cetho Ning Ngarepe Moto Yen Sliramu Kuwi Cidro



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Cidro 2 | Panas Panase Srengenge Kuwi (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Ft New Pallapa. Lirik Lagu Yeni Inka Cidro 2 (Panas Panase Srengenge Kuwi) Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home