Download lagu Yeni Inka - Kulonuwun Mp3

Yeni Inka - Kulonuwun

Listen: 153

Duration: 06:05

MP3 size: 5.91 MB

Date: 05 October 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

( KULONUWUN )

kulonuwun, Tekaku Arep Nakoni
iseh Arep Nglarani Opo Wes Lali
abang Getihe Ati Durung Mari

maturnuwun, Pun Tau Teko Ning Ati
meski Akhire Kowe Mblenjani Janji
wes Cukup Aku Ra Pingin Mbaleni

pangapuro, Aku Sing Milih Lungo
ngranggeh Angen-angen Karo Tresno Anyarku
aku Wes Tenanan, Kowe Mung Dolanan
mbiyen Kowe Tak Sayang, Saiki Pantes Dikenang

maturnuwun, Pun Tau Teko Ning Ati
meski Akhire Kowe Mblenjani Janji
wes Cukup Aku Ra Pingin Mbaleni

pangapuro, Aku Sing Milih Lungo
ngranggeh Angen-angen Karo Tresno Anyarku
aku Wes Tenanan, Kowe Mung Dolanan
mbiyen Kowe Tak Sayang, Saiki Pantes Dikenang

pangapuro, Aku Sing Milih Lungo
ngranggeh Angen-angen Karo Tresno Anyarku
aku Wes Tenanan, Kowe Mung Dolanan
mbiyen Kowe Tak Sayang, Saiki Pantes Dikenang
mbiyen Kowe Tak Sayang, Saiki Pantes Dikenang
mbiyen Kowe Tak Sayang, Saiki Dadi Kenangan

Download Lagu Gratis Yeni Inka - Kulonuwun di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu KULONUWUN - Yeni Inka - OM ADELLA Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Kulonuwun. Lirik Lagu Yeni Inka Kulonuwun Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home