Download lagu Yeni Inka - Lewat Angin Wengi Ft New Pallapa Mp3

Yeni Inka - Lewat Angin Wengi Ft New Pallapa

Listen: 161

Duration: 05:06

MP3 size: 4.94 MB

Date: 08 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Lewat Angin Wengi)

Padange Mbulan Ndadari
Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning Njero Ati
Esemmu Tansah Ngangeni
Opo Ning Kono Kroso Kangen Iki?

Nadyan Akeh Godha
Ra Ngalangi Dalaning Tresno
Mung Sliramu Memanike Kalbu
Ra Ono Wong Liyo

Rungokno Sworo Atiku
Kang Nandang Kangen Sliramu
Kang Tansah Manah Atiku
Saben Wengi Ra Biso Nendro Netraku

Lewat Lirih Sworo Angin
Tak Titipne Roso Kasmaran
Sedino Koyo Sewindu
Ngantu-antu Ngenteni Tekamu

Padange Mbulan Ndadari
Ngancani Ati Kang Sepi
Gawe Ngamboro Roso Angen Iki
Angenku Iki Tondo Yekti Tresno Ing Ati
Koyo Mbulan Menehi Padang Ing Wengi

Tak Simpen Ning Njero Ati
Esemmu Tansah Ngangeni
Opo Nin



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Lewat Angin Wengi Ft New Pallapa di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft New Pallapa - Lewat Angin Wengi (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Lewat Angin Wengi Ft New Pallapa. Lirik Lagu Yeni Inka Lewat Angin Wengi Ft New Pallapa Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home