Download lagu Yeni Inka - Lilo Ft Ageng Music Mp3

Yeni Inka - Lilo Ft Ageng Music

Listen: 201

Duration: 06:05

MP3 size: 5.91 MB

Date: 22 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Lilo)

*
Opo Wis Ora Kelingan
Sumpah Janjimu Mung Marang Aku
Sineksen Lintang Rembulan
Jarene Tresnamu Mung Kanggo Aku

Wis Nganti Telung Ketigo
Nanging Sliramu Ora Direp Warto
Bareng Saiki Wis Teko
Kowe Malah Gandeng Wanito Liyo

Ora Nyono Ora Ngiro
Kowe Medhot Taline Asmoro
Tresnaku Kang Tulus Suci
Ra Mbok Jogo Malah Mbok Blenjani

Opo Pancen Wis Nasibku
Kudu Pisahan Karo Sliramu
Nadyan Abot Jroning Ati
Nanging Aku Ra Biso Gojani

Lilo Atiku Wis Lilo
Nadyan Batinku Keloro-loro
Nanging Aku Ra Kuwowo
Mergo Atiku Wis Kebacut Tresno

Back To *



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Lilo Ft Ageng Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Ageng Music - Lilo (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Lilo Ft Ageng Music. Lirik Lagu Yeni Inka Lilo Ft Ageng Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home