Download lagu Yeni Inka - Ninggal Cerito Ft Ageng Music Mp3

Yeni Inka - Ninggal Cerito Ft Ageng Music

Listen: 135

Duration: 05:00

MP3 size: 4.88 MB

Date: 31 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Ninggal Cerito)

*
Ning Kutho Iki Aku Nemoni
Wong Sing Paling Tak Tresnani
Sing Tak Sayang-sayang Tekane Mati

Nanging Anane Mung Crito Loro
Kowe Pancen Tego Kowe Ra Rumongso
Anane Mung Gawe Cidro

Aku Ngrumangsani Tekaku Ra Dikarepke Ati
Aku Sadar Diri Tekoku Mung Nggriseni

Kowe Teko Gowo Crito Loro
Kowe Lungo Ninggalke Loro
Ning Purworkerto Aku Nduweni Cerito
Kowe Ngaboti Tresno Sing Liyo

Back To *

Kowe Teko Gowo Crito Loro
Kowe Lungo Ninggalke Loro
Ning Purworkerto Aku Nduweni Cerito
Kowe Ngaboti Tresno Sing Liyo



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Ninggal Cerito Ft Ageng Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Ageng Music - Ninggal Cerito (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Ninggal Cerito Ft Ageng Music. Lirik Lagu Yeni Inka Ninggal Cerito Ft Ageng Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home