Download lagu Yeni Inka - Simpang Limo Ninggal Janji Mp3

Yeni Inka - Simpang Limo Ninggal Janji

Listen: 208

Duration: 05:50

MP3 size: 5.37 MB

Date: 22 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Soyo suwe soyo nelongso rasane
Atiku kangen kangenku marang kowe
Nanging pancen pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan sesandingan karo kowe

Arume kembang mekar ing wayah sore
Arum ambune iseh biso tak rasake
Nanging nanging nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne mergo kowe ra ning kene

Aku lungo nang monco golek makaryo
Nggo sangu ning urip aku lan kowe
Arume kembang mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku jeroning ati

Kembangku ayu lilakno lungaku
Aku ra bakal lali marang janji sing ketali
Ning simpang limo iki sing nyekseni sumpahe ati
Janjiku mengko mesti tak tepati

Download Lagu Gratis Yeni Inka - Simpang Limo Ninggal Janji di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka - Simpang Limo Ninggal Janji (Cipt Nur Bayan)GGM live Terbaru | An -Nada Audio Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Simpang Limo Ninggal Janji. Lirik Lagu Yeni Inka Simpang Limo Ninggal Janji Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home