Download lagu Yeni Inka - Sotya Ft Adella Mp3

Yeni Inka - Sotya Ft Adella

Listen: 184

Duration: 05:13

MP3 size: 5.01 MB

Date: 20 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Sotya)

*
Iki Tulising Kidungku
Kanggo Siro Hapsarining Kalbu
Eseme Kang Manis Madu
Dasar Bagus Parasmu Kang Tanpo Layu

Kangmas Sesotyaning Ati
Yo Mung Ndiko Kang Sawiji
Langit Bumi Kang Hanyekseni
Nalikane Ngucap Janji Ono Lathi

Yo Mung Siji Sesotyaku
Memanikku Mung Kangmas Wong Bagus
Panyuwunku Mugo Kangmas
Ora Lali Marang Janji Setiamu

Nanging Kabeh Kuwi Muspro
Eling Kalamun Pupusing Tresno
Wes Tak Cubo Nglalekke Sliramu
Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lali

Back To *

Nanging Tak Lali Lali Tan Biso Lalim



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Sotya Ft Adella di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Adella - Sotya (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Sotya Ft Adella. Lirik Lagu Yeni Inka Sotya Ft Adella Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home