Download lagu Yeni Inka - Tak Warahi Carane (Versi Koplo) Mp3

Yeni Inka - Tak Warahi Carane (Versi Koplo)

Listen: 97

Duration: 04:40

MP3 size: 4.3 MB

Date: 19 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Matur Suwon Mergo Wes Ngukir Loro
Loro Ning Ati Ora Bakal Biso Lali
Sepiro Caramu Nglarani Ati
Bakal Tak Eleng-eleng Tekan Mati

Sak Jane Aku Iso Nglarani
Tapi Aku Isih Nduwe Ati
Yen Kowe Arep Mblenjani
Sumonggo Tak Jembarno Ati

Loro Seng Mbok Gawe
Ra Bakal Tak Lalekke
Yen Kowe Rep Nglarani
Tak Trimo Sak Jroning Ati

Tatu Seng Tak Roso
Iki Ora Sepiro
Aku Ngadek Jejek Mergo Atiku Wes Ora Loro

Yen Pengen Nglarani
Kowe Mung Tak Esemi
Reneo Tak Warahi Carane Dolanan Ati
Reneo Tak Warahi Carane ,dolanan Ati



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Tak Warahi Carane (Versi Koplo) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Tak Warahi Carane - Yeni Inka - OM MAESTRO ( Video Cover License ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Tak Warahi Carane (Versi Koplo). Lirik Lagu Yeni Inka Tak Warahi Carane (Versi Koplo) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home