Download lagu Yeni Inka - Tembang Tresno Ft Adella Mp3

Yeni Inka - Tembang Tresno Ft Adella

Listen: 167

Duration: 06:11

MP3 size: 5.97 MB

Date: 09 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Tembang Tresno)

Padang E Suryo Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

*
Padang E Suryo Nanging Peteng Ing Mripatku
Sinare Rembulan Nambahi Susahe Atiku
Trisno Sing Tak Jogo Amung Kanggo Sliramu
Nanging Nyatane Aku Mok Apusi

Kembang Tresno Ning Lambemu
Nyatane Hamung Semu
Janji Tresno Marang Aku Nyatane Nyusahne Atiku
Tega Tenan Kowe Nglarani Aku
Tega Tenan Kowe Ngapusi Aku
Wis Cukup Sakmene Sak Crito Lan Laguku
Aku Pamit Lilakno Lungoku

Back To *



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Tembang Tresno Ft Adella di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Adella - Tembang Tresno (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Tembang Tresno Ft Adella. Lirik Lagu Yeni Inka Tembang Tresno Ft Adella Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home