Download lagu Yeni Inka - Tragedi Tali Kutang Ft Brodin X Ageng Music Mp3

Yeni Inka - Tragedi Tali Kutang Ft Brodin X Ageng Music

Listen: 143

Duration: 05:20

MP3 size: 5.08 MB

Date: 27 May 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

(Tragedi Tali Kutang)

*
Dek Biyen Wis Tak Tukoke
Wujud Tali Sak Kotange
Saikine Lha Kok Ilang Sak Slirane

Lungo Menyang Endi
Tanpo Pamit Ra Ngabari
Opo Lali, Kowe Karo Aku Iki

Nadyan Regane, Nem Ewu
Kuwi Wujud Katresnanku
Jare Kowe Melu Aku, Lha Kok Mlayu

Opo Kurang Larang, Pungkasane Kowe Ilang
Neng Endi Aku Nggoleki, Tali Kutang...

Iki Mas Taline Tak Kondurake
Ngerso Bapak Ra Ngeparengake
Aku Dijodoke Malah Karo Priyo Seje
Wis Cukup, Mung Semene Wae

Duh Kangmas AntonBasuki, Aku Ora Bakal Lali
Yen Gusti Ngeparengake, Mesti Bali

Tali Kutang Iki
Tak Simpen Tekane Pati
Tali Kotang Saksi Tresnaku Kang Suci



Download Lagu Gratis Yeni Inka - Tragedi Tali Kutang Ft Brodin X Ageng Music di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yeni Inka ft Brodin X Ageng Music - Tragedi Tali Kutang (Official Live Music) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Tragedi Tali Kutang Ft Brodin X Ageng Music. Lirik Lagu Yeni Inka Tragedi Tali Kutang Ft Brodin X Ageng Music Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home