Download lagu Yeni Inka - Wes Oleh Ganti Mp3

Yeni Inka - Wes Oleh Ganti

Listen: 730

Duration: 14:30

MP3 size: 13.96 MB

Date: 05 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Loro Sing Tau Tak Roso
Sak Iki Wis Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Neng Ati
Sak Iki Wis Oleh Ganti

Mbiyen Aku Mbok Sio-sio
Atiku Mbok Gawe Loro
Tresnoku Mbo Anggep Sepele
Tego Kowe Ninggal Golek Liyane

Tresno Atiku Wis Kadung Tresno
Sayang Atiku Wis Kadung Sayang
Nanging Amung Mergo Wong Liyo
Tego Kowe Ninggal Aku Lungo

Loro Sing Tau Tak Roso
Sak Iki Wis Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Neng Ati
Sak Iki Wis Oleh Ganti

Maturnuwun Gusti
Wis Maringi Gantising Luweh Gati
Loro Sing Tak Rosowis Oleh Tombo
Wis Oleh Ganti Sing Luweh Tresno

Loro Sing Tau Tak Roso
Sak Iki Wis Oleh Tombo
Tatu Sing Tau Jeru Neng Ati
Sak Iki Wis Oleh Ganti

Maturnuwun Gusti
Wis Maringi Ganti Sing Luweh Gati
Loro Sing Tak Roso Wis Oleh Tombo
Wis Oleh Ganti Sing Luweh Tresno

Download Lagu Gratis Yeni Inka - Wes Oleh Ganti di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Spesial Full Lagu Cover Yeni Inka - Wes oleh ganti (Maturnuwun Gusti) - Emas Hantaran| Live Version Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yeni Inka Wes Oleh Ganti. Lirik Lagu Yeni Inka Wes Oleh Ganti Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home