Download lagu Yuni Vebra - Sayang Dek E Mp3

Yuni Vebra - Sayang Dek E

Listen: 96

Duration: 04:15

MP3 size: 4.05 MB

Date: 24 April 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Mbiyen koe tau ngomong lirih ning kupingku
Jare ora bakalan ngeliyo ati
Janji tulus ning ati
Ora bakal keganti
Mergo kowe sing dadi lintange ati.

Aku ora bakal lali kenangan ro kowe
Mergo janji sing kepatri
Kabeh penjalukmu ora tau tak semoyo
Nanging nyatane kowe sing suloyo.

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku.

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang.

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek’e.

Aku wis iso sabar
Nompo sak kabehe kahanan iki
Nanging aku ra biso
Yen kowe adoh ning atiku.

Padange sinar rembulan
Soyo suwe soyo kelingan
Kelingan kowe sing tak sayang.

Tumetes eluh ono pipiku
Yen kelingan kabeh janji janjimu
Duh gusti aku kudu piye
Aku sayang karo dek’e.

Download Lagu Gratis Yuni Vebra - Sayang Dek E di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu YUNI VEBRA - SAYANG DEK E ( Official Music Video ) Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yuni Vebra Sayang Dek E. Lirik Lagu Yuni Vebra Sayang Dek E Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home