Download lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) Mp3

Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang)

Listen: 163

Duration: 06:08

MP3 size: 5.94 MB

Date: 04 March 2021




Download Mp3

Apabila tampil halaman iklan, tutup halaman tersebut
Lalu klik kembali Tombol DOWNLOAD MP3😉



Lirik:

Wegah Kelangan

Rungokno Jerit Atiku Iki
Sing Bingung Noto Roso Ning Ati
Pengenku Kowe Ngerti Sing Tak Pikir Saiki

Tulung Kowe Ojo Salah Tompo
Ojo Mbok Pikir Aku Ngeliyo
Kabeh Iki Kahanan, Ra Iso Neruske Katresnan

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

Njalukku Kowe Ojo Nangis Mergo Lungaku
Mungkin Iki Wis Ginaris, Dudu Penjalukku
Nglungani Sliramu Abot Rasane Pangapurane

Ora Ono Niatku Ngelarani Atimu
Rungokno Aku Senajano Aku Sing Kleru
Tak Akoni Pancen Gede Roso Tresnaku

Yo Mung Kanggo Awakmu
Cukup Pisan Iki Kowe Loro Ati
Ora Tak Baleni Anggonku Lek Ngelarani

Jujur Aku Iseh Sayang, Wegah Kelangan
Mergo Tresno Wis Tak Patri Ning Jero Ati
Nanging Arep Piye Maneh Iki Wis Kahanan,
Kudu Pisahan

#WegahKelangan
#YuniVebra


Download Lagu Gratis Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) di Download Lagu Mp3 Terbaik 2021, Gudang Lagu Terbaru Gratis di DownloadLagu345.Com, Download Lagu Yuni Vebra - Wegah Kelangan (Official Music Live) Jujur aku iseh sayang, wegah kelangan Mp3 - Lagu Terbaru. Download Lagu Yuni Vebra Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang). Lirik Lagu Yuni Vebra Wegah Kelangan (Jujur Aku Iseh Sayang) Terbaru.

Download Lagu MP3 Bagus Terkait :

Home